marți, 7 iulie 2009

fotojurnalism la cununie...

    Sambata a fost cununia unui prieten. Doi "copii" dezghetati, iubitori ai fotografiei de reportaj. Cu toate ca acest gen al fotografiei (sau ramura a fotografiei de nunta) este boicotata printre fotografii de nunta clasici, este unul care surprinde cel mai bine personalitatea fiecarui cuplu. In momentul in care fotograful intervine in fotografie cu deja celebrele: pune mana asa, muta piciorul acolo, intoarcete asa...personalitatea acelui cuplu devine atat de stearsa ... iar in schimb se vede foarte bine personalitatea fotografului. Am observat foarte mult lucrul asta: fotografi care au  portofoliul format din aceleasi pozitii, locuri, doar cu protagonistii schimbati.
     Sa nu ma intelegeti gresit, nu am nimic cu fotografiile clasice de nunta, chiar mai fotografiez cateva cadre si in stilul asta la fiecare nunta, dar prefer sa vad in fiecare fotografie ... cuplul ... nu chipul meu ca fotograf, pentruca la urma urmei, acesta este lucrul principal pentru care o fotografie va devenii in final nemuritoare.







Echipamentul folosit: Nikon D70s, Tamron 17-50mm f2.8, Nikon 50mm f1.8, CF SanDisk Ultra II. Lumina naturala, fara strop de blitz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu